Az első óra

Bizonyos pózok és légzőgyakorlatok végzése fennálló betegség/állapot esetén ellenjavallt, ezért tudnom kell az aktuális fizikai állapotodról. Ez az oka, hogy az első alkalom előtt telefonon kérek bejelentkezést. Így az órára már a te igényeidet is figyelembe véve tudok készülni, óra közben ezt észben tartva tudok módosításokat javasolni jógaterapeutaként.

A foglalkozás előtt 2-3 órával már ne egyél, de éhesen se gyere órára.

Folyadékbevitelről gondoskodj óra előtt. A legjobb, ha még otthon induláskor iszol. (Óra közben nem javasolt az ivás, ilyenkor a szervezet mással van elfoglalva. Ha nagyon megszomjazol, természetesen nyugodtan menj ki, igyál egy kis teát.)

Amikor megérkezel, a cipőd és gondjaid hagyd az ajtónál. A tágas férfi vagy női öltözőben át tudsz öltözni. Ha szeretnél, zuhanyozni is tudsz.

Mezítláb gyakoroljuk a jógát, cipőre nincs szükség. Kényelmes ruhát válassz, ami nem akadályoz a gyakorlásban. Fázósak hozhatnak zoknit, plusz hosszú ujjú felsőt relaxációhoz.

Minden eszközt biztosít a jógaközpont (jógamatrac, hengerpárna, blokkok, téglák, hevederek és kötelek), de ha szeretnéd, nyugodtan hozd a saját matracod.

Az első óra előtt 15 perccel érkezz meg, így van időnk átbeszélni egy-két tudnivalót.

Óra után igyál egy kis teát, ha van kedved, lapozz bele a számtalan könyv egyikébe, és ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel nekem ilyenkor. Számomra is nagyon hasznosak, építőek ezek a felvetések.

A mobilod kapcsold ki, vagy halkítsd le a foglalkozás idejére.

Kedves Látogató!

Ezúton értesítelek, hogy a BINDU JÓGA átköltözött Londonba.

Amennyiben online jógaterápiás konzultációt szeretnél, keress a lent megadott e-mail címen vagy Facebookon.

Namaste

Évi