Miben segíthet Neked a jóga?

 • Szeretnél testtartásodon javítani?
 • Szeretnéd, hogy hatékony stresszoldó technikákat tudj használni a mindennapokban?
 • Szeretnél végre teljesen kikapcsolódni és feltöltődni, miközben hajlékonyságod és állóképességed is egyre javul?

Az ülés az új dohányzás

A legtöbb jógára érkező ember az ülő életmódot és a rossz tartást, illetve a folyamatos stresszt akarja ellensúlyozni. Egyre inkább tért hódít a nézet, hogy a sok ülés önmagában már súlyos egészségkárosító tényező.

A jógával hatékonyan, mégis kíméletesen tehetünk ez ellen egész testünk alapos átmozgatásával. A biztonságosan végezhető pózokkal és stresszoldó technikákkal szinte azonnali feszültségoldást tudunk elérni. Olyan eszköztárat kapsz a kezedbe, amivel a Téged érő negatív hatások következményeit csökkenteni tudod, és közérzeted javul.

“A derűs embereknek nem könnyebb a sorsuk, csak más szemüveg van rajtuk.”

A fenti Müller Péter idézet jól jellemzi a jógázókat. A jóga rendszeres gyakorlásával attitűdünk egyre derűsebbé válik. A légzés uralásának elsajátításával javul stressz tűrő képességünk, kiszakadunk az automatikus válaszreakcióinkból, és lehetőséget biztosítunk magunknak, hogy az adott helyzetben a lehető legjobb döntést hozzuk, legyen az akár munkahelyi, családi, vagy magunkra vonatkozó kérdés. Így életminőségünkben is javulást tapasztalhatunk meg.

Jótékony hatások

 • oldódnak a mély testi feszültségek
 • erősebb, rugalmasabb ízületek, egészséges gerinc, jobb erőnlét
 • kialakul a rekeszizomlégzés, ami javítja az agy és a test oxigénellátását
 • egészséges emésztés, keringés, kiválasztás
 • kiegyensúlyozott idegrendszeri és hormonműködés
 • tiszta, összeszedett tudat, koncentráció és türelem a mindennapi életben, ezáltal hatékonyabb a tanulás és a munkavégzés
 • anti-aging, vagyis az öregedést késleltető hatás
 • jobb és pihentetőbb alvás
 • magabiztosság, elégedettség, stabilitás, kitartás, boldogságérzet, önismeret

Nem tudod mire vagy képes, amíg higgadtan meg nem próbálod

Mindegy mi motivál arra, hogy kipróbáld a jógát. Itt rádöbbenhetsz arra, mennyivel többre is vagy képes valójában, mint amit eddig gondoltál magadról. A fizikai gyakorláskor a szó szoros értelmében keressük a határainkat kívül-belül egyaránt. Eközben eszközöket kapsz ahhoz, hogy az életed tudatosabban, egyre növekvő erőben és harmóniában élhesd. Kortól-nemtől függetlenül. Müller Péter szavaival:

“Akár egyedül élsz, akár párkapcsolatban vagy a legnépesebb családban, legyen valahol egy hely, ami csak a tiéd. Teremts időt, hogy minden nap legalább egyszer találkozz magaddal. Nem könnyű. Nem csak a rohanás miatt. Hanem mert nem neveltek rá, hogy a magányod: szent. Arra sem, hogyan tudsz találkozni önmagaddal. Rendszerint menekülünk magunktól. Ha máshogy nem, bámuljuk a televíziót, vagy hosszan időzünk olyan emberek között, akikhez nincs sok közünk.”

Találkozzunk. Egymással, magunkkal.

Kedves Látogató!

Ezúton értesítelek, hogy a BINDU JÓGA átköltözött Londonba.

Amennyiben online jógaterápiás konzultációt szeretnél, keress a lent megadott e-mail címen vagy Facebookon.

Namaste

Évi