Órarend

 

HÉTFŐ KEDD SZERDA DU. SZERDA ESTE PÉNTEK
10:30 – 12:00

Kezdő csoport, nagyterem

18:00 – 19:30

Kezdő csoport, nagyterem

17:30 – 19:00

Kezdő csoport, kisterem

20:15 – 21:45

Kezdő csoport, nagyterem

16:30 – 18:00

Nyitott csoport, nagyterem

Az alkalmi látogatás részvételi díja: 1 800 Ft.
10 alkalmas bérlet: 15 000 Ft (3 hónapig érvényes)

Online bejelentkezés

Szabad helyek 2020.09.23-én szerdán (17.30-19.00): 14


Szerda

Az első óra

Bizonyos pózok és légzőgyakorlatok végzése fennállóbetegség/állapot esetén ellenjavallt, ezért tudnom kell az aktuális fizikai állapotodról. Ez az oka, hogy az első alkalom előtt telefonon kérek bejelentkezést. Így az órára már a te igényeidet is figyelembe véve tudok készülni, óra közben ezt észben tartva tudok módosításokat javasolni jógaterapeutaként.

A foglalkozás előtt 2-3 órával már ne egyél, de éhesen se gyere órára.

Folyadékbevitelről gondoskodj óra előtt. A legjobb, ha még otthon induláskor iszol. (Óra közben nem javasolt az ivás, ilyenkor a szervezet mással van elfoglalva. Ha nagyon megszomjazol, természetesen nyugodtan menj ki, igyál egy kis teát.)

Amikor megérkezel, a cipőd és gondjaid hagyd az ajtónál. A tágas férfi vagy női öltözőben át tudsz öltözni. Ha szeretnél, zuhanyozni is tudsz.

A mobilod kapcsold ki, vagy halkítsd le a foglalkozás idejére.

Mezítláb gyakoroljuk a jógát, cipőre nincs szükség. Kényelmes ruhát válassz, ami nem akadályoz a gyakorlásban. Fázósak hozhatnak zoknit, plusz hosszú ujjú felsőt relaxációhoz.

Minden eszközt biztosít a jógaközpont (hengerpárna, blokkok, téglák, hevederek és kötelek ), de ha szeretnéd, nyugodtan hozd a saját matracod.

Az első óra előtt 15 perccel érkezz meg, így van időnk átbeszélni egy-két tudnivalót. Egyébként is érdemes időben megérkezni órára, de ha nem úgy alakul a napod, csak jelezd, ha kicsit késnél. Így tudok matracot kikészíteni neked. Arra ügyelj csak, hogy a jóga etikett szerint ómózás közben nem sétálunk be órára, de előtte/ utána gyere csak bátran. Így legalább a hektikus napod egy lazító, feltöltő órával zárhatod.

Óra után igyál egy kis teát, ha van kedved, lapozz bele a számtalan könyv egyikébe, és ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel nekem ilyenkor. Számomra is nagyon hasznosak, építőek ezek a felvetések.

Kedves Látogató!

Ezúton értesítelek, hogy a BINDU JÓGA átköltözött Londonba.

Amennyiben online jógaterápiás konzultációt szeretnél, keress a lent megadott e-mail címen vagy Facebookon.

Namaste

Évi