A terem felszereltsége

Az óráknak igényesen kialakított, tágas jógaközpont biztosítja a helyet a Selmeci házaspárnak, a központ vezetőinek köszönhetően. Ha a célod jóga Veszprémben, itt autentikus, megnyugtató környezet vár, ahol csak magadra figyelhetsz.

A terem mindennel felszerelt, átöltözési lehetőség adott, akár még zuhanyozhatsz is, amennyiben szükségét érzed. Óra után egy csésze teára is a vendégünk vagy, miközben beszélgethetünk, esetleg inspiráló könyveket lapozgathatsz. Ez a kis-és nagyteremre is igaz, a különbséget nevükből egyből láthatod. Ebből fakad, hogy a szerda délutáni időpont esetében regisztrációt kérek, hiszen ott így tudom biztosítani a helyed.

Mit jelent a mindennel felszerelt terem? Mi minden kellhet a jógához a matracon kívül és miért?

Eszközök: a matracon kívül hengerpárna, blokkok, téglák, hevederek és kötelek segítik gyakorlásunkat.

Az eszközhasználat előnyei:

  • Pontosabb póz kivitelezés a kezdetektől
  • Biztonságos, az egyén aktuális állapotához igazított gyakorlás
  • Rávezetőhelyzetek felvétele, az ott tanultak beillesztése a póz megvalósításába
  • Segít tovább benne maradni a pózban, így jótékony hatását nagyobb mértékben tapasztalhatod meg anélkül, hogy megerőltetnéd magad: azaz hatékonyabb, könnyedebb és stabilabb lesz a helyzet
  • Változatosabb órák
  • Fokozatos, kontrollált fejlődés

Jógaórán számos utasítás elhangzik, de ezek nem mindig teljesen érthetőek elsőre. A segédeszközök használatával, ami lehet a fal vagy talaj is, megtapasztalhatod például a gerinc egyenes helyzetét. Lesz egy saját élményed arról, milyen izmokat kell működésbe hoznod ahhoz, hogy ezt fenntartsd, erre hivatkozhatok később, ami már sokkal pontosabb munkát fog eredményezni.

Idővel egyre világosabbá válik egy-egy póz lényege, és eszköz használat nélkül is képessé válunk az egyre precízebb kivitelezésére, ami alapvető a hatékony és biztonságos gyakorláshoz.

Kedves Látogató!

Ezúton értesítelek, hogy a BINDU JÓGA átköltözött Londonba.

Amennyiben online jógaterápiás konzultációt szeretnél, keress a lent megadott e-mail címen vagy Facebookon.

Namaste

Évi