Jóga a parkban

Szabadtéri hatha jóga gyakorlás a Kolostorok és Kertek területén.

„Őrizd meg tested mozgékonyságát és lelked tisztaságát, akkor elméd nyugodt lesz, mint a hegyi tó, amely az ég végtelen derűjét tükrözi.” /Szepes Mária/

A kinti gyakorlások nyáron jó idő esetén történnek. A jógamatracot biztosítom, ezt regisztrációval tudod lefoglalni. Természetesen hozhatod a sajátod is, ha szívesen használod kint. Köszönettel veszem az előzetes bejelentkezést mindkét variációnál. 

A már önmagában is terápiás hatású mesés helyszínt híven tükrözik Döbröntei Dávid képei.

Eső esetén az óra elmarad.

Helyszín a Veszprémvölgy: ha a színpadnál állsz, mögötted a Jezsuita templom, balra a csodás tó, a két híd közül valamelyiken átsétálsz, és akkor már meg is látsz minket a fák hűvösében. 

Az alkalmi látogatás díja: 1800 Ft, illetve, ha van bérleted, az is érvényes erre az óratípusra is.

Kezdők is bátran csatlakozhatnak, mivel jógaterapeutaként igyekszem biztosítani, hogy mindenki éppen a számára megfelelő nehézségi fokozatban tudja a gyakorlatokat végezni.

Jelentkezz be vagy itt üzenetben vagy telefonon: +36 70 262 44 21

A jógaóra saját magunkban /saját magunkkal megélt minőségi idővé válhat. Ez egy olyan lehetőség, amit ritkán engednek meg maguknak az emberek, pedig ebben rejlik a kulcs személyes fejlődésünkhöz, fizikai jóllétünkhöz, alapvetően ahhoz, hogy összhangban legyünk magunkkal.

Namaste 
Évi
okl. jógaoktató,
jógaterapeuta

Kedves Látogató!

Ezúton értesítelek, hogy a BINDU JÓGA átköltözött Londonba.

Amennyiben online jógaterápiás konzultációt szeretnél, keress a lent megadott e-mail címen vagy Facebookon.

Namaste

Évi