Ingyenes gyakorlás indiai vendégtanárunkkal

2018. 06. 13

Egy rendhagyó szabadtéri gyakorlásra és steel harp koncertre várunk a jóga világnapján, június 21-én csütörtökön 17.30-19.00-ig.

Meditatív indiai mozgás: Jasmeet K. Shan indiai vendégtanár
Vezetett relaxáció: Kutasi Évi jógaoktató, jógaterapeuta
Steel harp koncert: Navrátil Henrietta

Az indiai miniszterelnök szerint a jóga ősi hagyományuk felbecsülhetetlen ajándéka. Ez nem a testmozgásról szól, hanem arról, hogy felfedezd az egységérzetet saját magad, a világ és a természet között. A jóga megtestesíti a test és lélek, gondolat és cselekvés egységét, az ember és természet közötti harmóniát, valamint egy holisztikus megközelítést ad az egészséghez és jólléthez.

Még a nemzetközi jóganap 2015-ös kialakítása előtt elkezdtem ingyenes alkalmak tartását a napfordulók időpontjában. Mostanra az egész világ ingyenes jógaórákat, táncbemutatókat és egyéb kulturális programokat tart ekkor. Ennek célja, hogy világszinten felhívják a figyelmet a jógagyakorlás előnyeire, és elmélyítsék az országok kapcsolatát Indiával.

Nagy szerencsének érzem, hogy már második indiai vendégtanárunk érkezik Jasmeet K. Shan személyében. Óriási élmény volt Megha Khatrival gyakorolni, és nagyon örülök, hogy egy autentikus képviselővel találkozhatunk a jóga világnapján is. Ez egy valóban különleges gyakorlási lehetőség lesz, szufi mozgással közelítünk majd a meditatív állapothoz. Bátran ajánlom azoknak is, akik kétballásként könyvelték el magukat, és a férfiak előtt is nyitott a program. 🙂

Az angol nyelvű programrészt tolmácsolom, és ha kérdésetek van a rendezvény után is szívesen közvetítek.

Ezután az Navrátil Heni steel harp koncertje mély ellazulást és feltöltődést biztosít, erről bővebb információ és videó ITT található.

Korlátozott számban tudok jógaszőnyeget biztosítani a relaxációhoz a jelentkezés sorrendjében, vagy hozhatod a sajátod, ha szívesen használod kint is. Köszönettel veszem az előzetes bejelentkezést mindkét variációnál: Kutasi Évi +36 70 262 44 21

Ha otthon gyakorolnál, a 2018-as világnapra készült gyakorlatsort itt találod. India miniszterelnöke tart egy bevezetőt, majd 14 perc 50 másodpernél kezdődik a jógagyakorlás.

PDF formátumban is elérhető, a 17. oldaltól található a képekkel illusztrált gyakorlás: INTENATIONAL DAY OF YOGA Common yoga protocol

Helyszín: a Kolostorok és Kertek Veszprémvölgy rendezvényterület színpada.

/Kép: welovebalaton.com/

Szeretettel várunk benneteket!

Jasmeet, Heni és Évi

Kedves Látogató!

Ezúton értesítelek, hogy a BINDU JÓGA átköltözött Londonba.

Amennyiben online jógaterápiás konzultációt szeretnél, keress a lent megadott e-mail címen vagy Facebookon.

Namaste

Évi