Rendhagyó jógaóra Veszprémben indiai vendégtanárunkkal

2017. 11. 22

Különleges programon vehettek részt novemberben. A gyakorlatokat Megha Khatri mutatja be és magyarázza el. Magyar hangja én leszek – aki nem ismer, az oldal oktató menüpontjában talál rólam információt. Azt is szívesen közvetítem, ha részetekről lenne kérdés.

Kinek szól:

Kifejezetten a nyugati emberre szabott óravázlatot kértem tőle, így a lenti képek alapján senki ne gondolja, hogy alkalmatlan lenne az órán való részévetelre! Kezdők számára is ajánlott az óra és haladóknak is mutatunk pózvariációkat.

Mikor és mit:

Két óratípust állítottunk össze.

November 24. péntek 16:30-18:00

RUGALMAS TEST, RUGALMAS ELME –  reziliencia

 

November 28. kedd 18:00-19:30

ÉRZELMI STABILITÁS ÉS STRESSZOLDÁS -hátrahajlítások és mellkasnyitás

 

Részvételi díj: 2000 Ft illetve a bérletek érvényesek ezekre az alkalmakra is.

Az oktatóról:

Megha gyermekkora óta gyakorolja a jógát, így bár fiatal oktatóról beszélünk, mégis több tapasztalattal rendelkezhet, mint sok idősebb jógaoktató Magyarországon. Nem jellemző az sem, hogy az itthoni jógaoktatók ilyen korán belecsöppennének a jóga világába, így Megha személyében megismerhetjük, milyenné válhat valaki, ha ebben a szellemiségben nő fel.

Indiában nem nehéz hiteles forrásból meríteni, és a számtalan workhopon és tanfolyamon kívül az 1918-ban Shri Yogendraj által alapított, nagy presztízzsel rendelkező The Yoga Institute jógaoktatói képzését végezte el. Azért is nagyon örülök, hogy megismerkedhettek vele, mivel személyisége rezonál azzal az üzenettel, amit számomra India jelenített meg: a terességet, derűt és egy teljesebb életfelfogást tükrözi Megha üde személyisége is.

A részvétel regisztrációhoz kötött, amihez a oldal alján megtalálod az elérhetőségeket.

Sok szeretettel várunk Benneteket!

Megha és Évi

 

 

 

Kedves Látogató!

Ezúton értesítelek, hogy a BINDU JÓGA átköltözött Londonba.

Amennyiben online jógaterápiás konzultációt szeretnél, keress a lent megadott e-mail címen vagy Facebookon.

Namaste

Évi